Dakkapel & Dakopbouw

Wij zijn thuis in dakwerk! We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van dakkapellen en dakopbouwen en het uitvoeren van nokverhogingen. Dit doen we snel, vakkundig en volledig in de stijl van uw woning.

Altijd een oplossing op maat

Al het dakwerk wat wij verrichten doen we volledig op maat. Geen ‘one size fits all’ prefab dakkapel, maar maatwerk dat specifiek aansluit bij uw wensen en uw woning. Zo plaatsen wij onderhoudsvrije dakkapellen en -opbouwen van kunststof, maar behoort traditioneel hout ook tot ons assortiment. Met de plaatsing van strakke kozijnen of een daklicht, zorgen we dat het uw (nieuwe) verdieping aan niks tekort komt!

Daarnaast hebben wij veel aandacht voor het behouden of verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning. Niet alleen een mooie uitbreiding, maar ook duurzaam en waar mogelijk onderhoudsvrij.

Snel en vakkundig geregeld.
Volledig in de stijl van uw woning.

Een volledig nieuwe zolder?

Het uitbreiden van uw zolder met een nieuwe dakkapel, dakopbouw of nokverhoging brengt vaak veranderingen voor de indeling van deze verdieping. Wij adviseren u graag over de nieuwe indeling en nemen de verbouwing volledig uit handen. Met één aanspreekpunt voor de complete verbouwing ontzorgen we u graag.

Ook bij het aanvragen van vergunningen ontzorgen we u graag. Wij werken hiervoor samen met architecten en constructeurs.

Heeft u plannen om te verbouwen? We zijn u graag van dienst!

Remco vrijstaand