Aanbouw

Overweegt u om uw woning uit te breiden met een aanbouw? Wij zijn u graag van dienst met gedegen advies en vakkundige uitvoering bij deze uitbreiding. Het vergroten van uw woning is constructief een flinke aanpassing. Er komt dan ook veel kijken bij een aanbouw; van de nodige vergunningen en een ontwerp, tot aan grondwerk, een doorbraak en isolatie. Een spannende en vooral mooie ontwikkeling waarbij we u graag volledig ontzorgen.

Hoe ziet het proces eruit?

We starten met een kennismaking waarbij u uw wensen aan ons voorlegt. Op basis hiervan komen we samen tot een mooi ontwerp, wat aansluit bij de stijl van uw woning. Samen met een architect en/of constructeur nemen we indien nodig de vergunningsaanvraag uit handen. Hierna gaan we van start met de aanbouw, waarbij we ervoor zorgen dat u zo min mogelijk last aan ons ervaart.

Vakkundig, net en snel

Van heien, fundering, doorbraak tot het metselen, aanbrengen van isolatie en het plaatsen van nieuwe kozijnen… we leveren vakkundig, net en snel werk. Zo is de verbouwing altijd zo snel mogelijk achter de rug en kunt u genieten van uw extra ruime woning!

Heeft u plannen om te verbouwen? We zijn u graag van dienst!

Remco vrijstaand